Arctic Land Adventure reindeer in winter landscape and sunset

Unohtumattomat elämykset Lapissa - kosketa hiljaisuutta

Lapin luontoa ei koeta vain näkemällä ja kuulemalla, se pitää tuntea syvällä sielussaan.

Arktinen Suomen Lappi kaikessa upeudessaan saa nöyräksi.

Kun sen kerran kokee, haluaa sinne myös palata aina uudelleen. Pohjoisesta luonnosta on helppo löytää rauhallisia paikkoja, joissa voi vain nauttia sen hiljaisuudesta. Hiljaisuuden rikkoo vain linnunlaulu, virtaava vesi ja ujeltava tuuli.

Hiljaisuudesta on tulossa yhä harvinaisempi ja arvokkaampi hyödyke nykymaailmassa, jossa aistimme ovat jatkuvasti alttiina liikenteen, koneiden ja elektronisten laitteiden vaikutteille. Jatkuva melusaaste voi vaikuttaa terveyteemme lisäämällä stressiä, nostamalla verenpainetta ja häiritsemällä keskittymistä, sekä vaikuttamalla heikentävästi unemme laatuun.

Vasaran Porotila tarjoaa sinulle täydellisen tauon urbaanista ja hektisestä arjesta. Tilamme mahdollistaa loistavat puitteet rauhallisen toiminnan harjoittamiseen, kuten joogaan, meditaatioon ja palautumiseen. Luonnon puhtaus ja hiljaisuus antavat sinulle aikaa nauttia rauhoittavasta ympäristöstä ja palautuvasta energiatasosta.

Myös rakentamiseen käytetyllä puulla on monia ihmisten hyvinvointia lisääviä vaikutuksia – puumateriaalit rauhoittavat mieltä ja kehoa, lisäävät hyvää oloa ja vähentävät stressin ja väsymyksen tunteita.

Kirkkaina öinä voit vaeltaa luonnossa ilman keinovaloa ja nauttia kunnioitusta herättävistä maisemista. Saatat huokaista ihastuksesta upean tähtitaivaan alla ja nähdä jopa revontulia. Niiden mystiset muodot, valot ja värit tarjoavat sinulle unohtumattoman elämyksen.

Lue lisää revontulista

 

Elämyksiä porotilalla 

Porotilavierailulla pääset tutustumaan saamelaiseen poronhoitoon, sen historiaan ja kiehtoviin tarinoihin. Porotilan omistaja on poromies 12:ssa polvessa, joten hänellä on ikiaikainen tieto ja taito saamelaisesta elämäntavasta. Täällä koet aidon Lapin tunnelman, tutustut saamelaiseen kulttuuriin, poronhoitoon ja lukuisiin luonnon ilmiöihin. Koet talvisia elämyksiä revontulineen ja valkeiden kesäöiden taikaa.

Arctic Land Adventure Vasaran porotilalla ja Kilpisjärven Tunturimajat kylän keskustassa tarjoavat ohjelmapalveluineen ja majoitusvaihtoehtoineen upeat puitteet ikimuistoiseen lomaan!

Lue lisää Retkipaikan blogista.

Arctic Land Adventure hot tub palju peerajärvi

Ainutlaatuinen Artic Land Sauna -kokemus kruunaa lomasi. Saunan ja paljun lempeä lämpö rentouttaa lihasjännitystä ja virkistää mieltä.

Lue lisää
Arctic Land Adventure poroemäntä

Tämä retki on Sinulle, joka etsit aitoja kohtaamisia Lapin matkallasi: lähde tapaamaan saamelaista poronhoitajaa tunturiin.

Lue lisää
Arctic Land Adventure porotilavierailu

Toivotamme Sinut tervetulleeksi Vasaran porotilalle Peerajärven rannalle tutustumaan poromiehen arkipuuhiin ja poroihin, arktisen alueen sielukkaisiin eläimiin.

Lue lisää

Lappilainen, kolmen ruokalajin illallinen tarjoillaan tulisijan lämmössä, saamelaisessa kodassamme, Goahtissa.

Lue lisää
Arctic Land Adventure porot tunturissa poroemäntä

Päivä poromiehenä tuntureiden syleilyssä on huikea seikkailu, joka sopii ryhmille.

Lue lisää
Arctic Land Adventure people sitting in a sledge in winter

Lappi on kaikkina vuodenaikoina upea matkakohde ja Peerajärven rannalla sijaitsevan Vasaran porotila lasi-igluineen on täydellinen paikka sosiaaliseen eristäytymiseen, kun haluat taata yksityisyyden.

Lue lisää
Arctic Land Adventure hääpari saanalla

Häämatkapakettimme tarjoaa monipuolisen ja ainutlaatuisen kokemuksen, jossa yhdistyy romanttinen majoitus, arktinen luontoympäristö ja lukuisat aktiviteetit. 

Lue lisää