Arctic Land Adventure iglu syksyllä

Lasi-iglut Lapin taivaan alla - nauti ylellisyydestä

Ainutlaatuisia elämyksiä arktisen taivaan alla

Arctic Land Adventuren lasi-iglut Lapissa

Vasaran porotila sijaitsee Peerajärven rannalla taianomaisessa Käsivarren Lapissa. Täällä Saamenmaan sydämessä poronhoito ja saamelainen kulttuuri elävät edelleen perinteitä kunnioittaen.

Vietä lomaa ainutlaatuisella ja aivan yksityisellä näköalapaikalla: lasikatosta avautuu alati vaihtuva näkymä ympäri vuoden. Ihaile kesän lumoavaa yötöntä yötä, tutkaile tummenevien syysöiden tähtitaivasta, hurmaannu kaamoksen kauneudesta, nautiskele taianomaisista taivaanvalkeista.

Rauhallisuuden tunne on olennainen osa matkaasi ja majoittumista luonamme. Arctic Land Adventure on erinomainen vaihtoehto Sinulle, joka kaipaat erityisiä matkakokemuksia, korkean tason palvelua ja ylellistä mukavuutta.

Porotilan lasi-iglut ovat täydellisiä arktisen luonnon upeuden ihasteluun. Revontulien ilmestyminen taivaalle on kokemus, jonka muistaa ikuisesti. Kuvittele, miltä tuntuu viettää yö avoimen taivaan alla, omassa lämpöisessä ja viihtyisässä vuoteessa.

Romanttinen sviitti tarjoaa myös erityislaatuiset puitteet pariskunnille. Täällä voit ottaa aikaa itsellesi ja rakkaimmillesi, hemmotellen heitä pohjoisten valoilmiöiden tai keskiyön auringon alla. Nauti puhtaasta luonnosta, hiljaisuudesta, saunasta, paljusta ja illallisesta kodassamme.

Ihastu Lapin luontoon Kilpisjärvellä

Lähistöllä on lukemattomia ulkoiluaktiviteetti mahdollisuuksia, mutta on myös täysin sallittua vain oleilla rauhassa laadukkaissa igluissamme.

Kausivälineiden käyttö kuuluu majoitushintaamme. Ympärivuotisesti käytössäsi on joogamatot, blokit sekä juoksumatto ja kuntopyörä. Kesäisin tarjolla on SUP lautoja, soutuvene sekä kanootteja ja lisäksi voit vuokrata sähköpyörän. Talvella lumiliukukengät, lumikengät, potkukelkat, pilkkivälineet sekä tarvittaessa ulkoiluvaatteet odottavat vieraitamme.

Arctic Land Adventure helikopteri
Arctic Land Adventure peerajärvi iglut syksyllä
Arctic Land Adventure syksyllä
lots of reindeer with a reindeer herder in snow landscape
Arctic Land Adventure reindeer in winter landscape and sunset

Nauti maisemasta – upea Lapin luonto

Neljässä 31 neliön kokoisissa igluissa on kaikki mukavuudet, joita voit odottaa hyvin varustellulta hotellihuoneelta. Lasikatto mahdollistaa uskomattomat näkymät ympäröivään luontoon ympäri vuoden. Tilalla vapaasti vaeltavat porot ilahduttavat majoittujia ja tarjoavat upeita valokuvausmahdollisuuksia.

Kilpisjärven kylälle on matkaa noin 20 kilometriä.

Varustelu

King-size vuode sekä lisävuodemahdollisuus kahdelle henkilölle
Kylpyhuone ja wc
Kylpyhuonekosmetiikka
Kylpytakit ja tohvelit
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Kahvikone ja vedenkeitin

Ruokailut

Huomioithan, että huoneissamme ei ole keittiötä eikä ruuanlaittomahdollisuutta. Talvisin majoitus sisältää puolihoidon. Kesäisin hintaan sisältyy aamiainen ja lisäksi vieraittemme käytössä on grillikatos.

Sijainti 

Arctic Land Adventuren neljällä lasi-iglulla on ainutlaatuinen sijainti kristallinkirkkaan Peerajärven rannalla, autenttisessa ympäristössä saamelaisen porotilan pihapiirissä. Vasaran porotilalla sijaitsevat lasi-iglut ovat ihanteelliset sinulle, joka haluat nauttia arktisen luonnon kauneudesta omassa rauhassasi. Peerajärvi sijaitsee noin 20 km Kilpisjären kylästä etelään.