YLEISET VARAUSEHDOT

Näitä ehtoja sovelletaan yleisesti yksittäisten henkilöiden tekemiin majoitusvarauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu.

Nämä ehdot eivät koske yksittäisten henkilöiden tekemiä varauksia, mikäli varaus tehdään ryhmälle, jonka varauksen koko on yli 3 mökkiä tai 3 lasi-iglua.

Näitä ehtoja sovelletaan myös sellaisiin internetin kautta tehtäviin majoitusvarauksiin, jotka tehdään internetsivustojen kautta.

 

YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, asuinosoitteesi, saapumis- ja lähtöajankohta sekä maksutapa. Varaus on sitova, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse ja kun olet saanut siitä vahvistusnumeron.

Voimme asettaa varauksen ehdoksi erilaisia sääntöjä, varausmaksun suorittamisen tai varauksen vahvistamisen luottokortilla varauksen sitovuuden edellytykseksi. Varauksen peruutusehdot on kirjattu varausvahvistukseen, joka on saatu joko suoraan meiltä tai internetin varauspalvelusta.

Mikäli asiakas jättää saapumatta tai haluaa lähteä aikaisemmin hotellista hotelli voi käyttää varausvahvistuksessa mainittuja peruutusehtoja varauksen veloittamiseksi.

Ehdot voivat olla poikkeavat kuin alla mainitut yleiset ehdot.

 

YLEISET EHDOT VARAUKSIIN

Varauksen voi peruuttaa maksutta 90 päivää ennen saapumispäivää.

Mikäli varaus peruutetaan 60-89 päivää ennen saapumista, veloitamme 30% kokonaissummasta.

Mikäli varaus peruutetaan 59-0 päivää ennen saapumista tai mikäli varaus jätetään käyttämättä, veloitamme 100% kokonaissummasta.

 

SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN

Huone/huoneisto on käytettävissäsi tulopäivänä klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 11.00 mennessä. Toisinaan voi olla tästä poikkeavia tulo- ja lähtöaikoja.

Turvallisuussyistä vain henkilökunta ja sisään kirjautuneet henkilöt päästetään huoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin, huone- ja tilakohtainen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä.

 

VARAUSTAKUU

Varauksen varmistamiseen voidaan käyttää kansainvälistä luottokorttia. Tätä varten tarvitsemme sinulta seuraavat tiedot: nimesi, kortin numeron ja voimassaoloajan, kortin CVC/CVV koodin, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Hotelli voi pyytää nämä tiedot kirjallisesti tai suullisesti.

 

MAKSUT

Hyväksymme tavallisimmat maksukortit. Emme hyväksy ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja, ellei tästä ole sovittu ennakkoon.

 

ASIAKKAAN ESIINTYMINEN MAJOITUSLIIKKEESSÄ

Noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos rikot näitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa tiloistamme. Sinun on kuitenkin maksettava majoituksesi ja tilaamiesi lisäpalveluiden hinta etkä voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista.

Turvallisuussyistä vain sisään kirjautuneet henkilöt päästetään majoitushuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin. Huone- ja tilakohtainen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä.

 

ASIAKKAAN VASTUU VAHINGOSTA

Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamistasi vahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka sinä tai sinun vieraasi tai lemmikkieläimesi aiheuttavat huoneelle tai muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen.
Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

 

ALAIKÄISEN MAJOITTUMINEN

Varauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Alaikäiselle huoneen varaava on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssaan vai ei. Yksin majoittuvalla alaikäisellä on oltava huoltajan allekirjoittama, vapaamuotoinen lupalappu, jossa tulee ilmi alaikäisen nimi ja syntymäaika sekä majoittumisajankohta. Myös huoltajan nimi ja puhelinnumero vaaditaan.

 

LEMMIKKIELÄIMET

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita osaan Kilpisjärven Tunturimajojen mökeistä. Lasi-igluihin emme voi ottaa lemmikkejä. Veloitamme lemmikeistä 25€/lemmikki/oleilu. Lemmikkien tuomisesta on aina ilmoitettava etukäteen ja sisään kirjoittautunut majoittuja vastaa henkilökohtaisesti lemmikkinsä hyvinvoinnista sekä sen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista ja kuluista.

Lemmikit eivät saa aiheuttaa häiriötä muille vieraille. Lemmikkimökkejä on rajallinen määrä, joten suosittelemme tekemään varauksen hyvissä ajoin ennen matkaa.