Maisemasauna ja palju keskellä Lapin kaunista luontoa

Tapahtumarikkaan päivän päätteeksi, Lappi pystyy tarjoamaan vielä yhden elämyksen, jonka varmasti haluat kokea. Ainutlaatuinen Artic Land Sauna -kokemus Vasaran Porotilalla, pohjoisen luonnon ympäröimänä, kruunaa lomasi. Saunan ja paljun lempeä lämpö rentouttaa lihasjännitystä ja virkistää mieltä. Saunaelämys on yhdistettävissä lasi-igluissa tai Kilpisjärven tunturimajoissa majoittuville, sekä Vasaran Porotilavierailun yhteydessä. Varaus vaaditaan 48 h etukäteen.

SAATAVUUS JA HINNOITTELU

Sauna ja palju ovat saatavilla ympäri vuoden klo 16-21 välisenä aikana. Talvikuukausina saunan lämmitys voi kestää jopa 6-8 tuntia. Vaativien sääolosuhteiden, esim. lumimyrskyn aikana, paljua ei voida käyttää.

Talvihinnat:

  • Yksityissauna 300 e
  • Yksityispalju 300 e
  • Kesto 2 h

Kesähinnat:

  • Yksityissauna 150 e
  • Yksityispalju 150 e
  • Kesto 2 h

 

HUOMIOITAVAA:

Porotilan sauna on perinteinen, suomalainen saunarakennus, jossa sauna pesumahdollisuudella sekä yhdistetty takka- ja pukuhuone. Saunaan mahtuu kerrallaan 6 henkilöä. Suihkua ei ole, vaan peseytyminen tapahtuu lämmitetyllä järvivedellä. Saunassa ei erillisiä pukuhuoneita miehille ja naisille.

Puulämmitteinen palju tarjoaa miellyttävän kylpemisen 4-6:lle henkilölle kerrallaan.

Sávdnigoahti-grillikota tarjoaa mukavat oleskelutilat 8 henkilölle. Kotaan voi tilata ylimääräisiä virvokkeita ja snackeja Sauna Menusta.

Talvisin voit pulahtaa Peerajärven avantoon ja kesäisin uida järvessä.

WC-tilat sijaitsevat aivan lyhyen kävelymatkan päässä saunalta.

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT: 

+358 50 537 5295