Kilpisjärvi, maisema Saanatunturi, majoitus mökki vuokramökit

Majoitus Kilpisjärvellä, mökit ja lasi-iglut kylän parhailla sijainneilla

Valitse lomaasi sopivin majoitus, Kilpisjärven suositut mökit ja lasi-iglut aivan kylän keskustassa.

Monipuolista majoitusta Kilpisjärvellä

Lasi-iglut

Arctic Land Adventure tarjoaa vierailleen ikimuistoisia elämyksiä yhdistäen ylellisyyden, luonnon ja hiljaisuuden. Tarjoamme majoitusta neljässä lasi-iglussamme, joista on upeat puitteet ihastella ympäröivää luontoa ja kirkkaana loistavaa tähtitaivasta. Paikallista elämäntapaa esittelevät aktiviteettimme tarjoavat sinulle mahdollisuuden osallistua poronhoitajan elämään, kokea villi luonto eläimineen, metsästää pimeinä talviöinä revontulia tai kokea yöttömien kesäöiden taikaa. Halutessasi voit vain rentoutua vaikkapa rantasaunan löylyissä ja viimeistellä saunaelämyksen puulämmitteisessä paljussa. Iglut sijaitsevat Vasaran Porotilalla, tunturien ympäröimän Peerajärven rannalla. Kilpisjärven kylälle on matkaa noin 20 kilometriä.

Hirsimökit

Kilpisjärven Tunturimajojen mökit sijaitsevat Kilpisjärven parhaalla paikalla tarjoten näkymät majasteetilliselle Saanatunturille. Kuusi hirsirakenteista mökkiämme sijaitsevat aivan kylän sydämessä, mutta vain muutaman askeleen päässä erämaasta.

Vuokramökit Kilpisjärvi majoitus ulkokuva pihalta

Kolme suosittua vuokramökkiä Kilpisjärvellä, upealla paikalla kylän keskellä. Laadukas varustelu takaa mainiot majoituspuitteet 1-8 hengelle.


  • 8 vierasta
Tutustu ja varaa majoitus
Kilpisjärven tunturimajat terassi Saanalle

Kolme hyvinvarusteltua 80 neliön mökkiä Kilpisjärvellä, joihin lemmikkieläimet ovat myös tervetulleita. Ihanteellinen sijainti keskellä Kilpisjäven kylää, luonnon äärellä.


  • 8 vierasta
Tutustu ja varaa majoitus
Arctic Land Adventure iglu syksyllä

Arctic Land Adventure tarjoaa vierailleen ikimuistoisia elämyksiä yhdistäen ylellisyyden, luonnon ja hiljaisuuden. Tarjoamme majoitusta neljässä lasi-iglussamme, joista on upeat puitteet ihastella ympäröivää luontoa ja kirkkaana loistavaa tähtitaivasta. Paikallista elämäntapaa esittelevät aktiviteettimme tarjoavat sinulle mahdollisuuden osallistua poronhoitajan elämään, kokea villi luonto asukkeineen, metsästää pimeinä talviöinä revontulia tai kokea yöttömien kesäöiden taikaa. Halutessasi voit vain rentoutua vaikkapa rantasaunan löylyissä ja viimeistellä saunaelämyksen puulämmitteisessä paljussa. 

  • 2 vierasta
Tutustu ja varaa majoitus

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi Kilpisjärvelle, tutustumaan saamelaiseen elämäntapaan, kulttuuriperintöön sekä vieraanvaraisuuteen.